Despre
Lapte
67% lapte de căpriță
Alergeni
Gelato fără gluten
Ingrediente
Cele mai bune ingrediente direct din Italia
Calitate
Folosim tehnologii speciale pentru primirea materiilor prime, depozitarea, transportul și lucrul la punctele de vânzareх

De ce Eva gelato?

Filosofia

Eva Gelato nu e o simplă înghețată. E fericire la cornet sau pahar. Noi nu livrăm încă un desert pe bandă rulantă - noi livrăm emoții care, la momentul actual, au peste 20 de gusturi. Prioritățile noastre sunt gustul unui Gelato autentic italian și plăcerea de al savura alături de cei dragi. La baza brandingului stă povestea fetiței care nu iubea înghețata și care a îndrăgit-o necondiționat, după ce a gustat dintr-un alt fel de desert, Gelato, creat după rețetă tradițională italiană.

Punctul nostru principal de diferențiere este laptele natural de capră. Punem accent pe tradiția și calitatea produselor moldovenești, care să fie savurate în cercul de familie și prieteni.

Viața e prea scurtă ca să fie irosită pe supărări sau deserturi artificiale. Atunci când am creat Eva Gelato, ne-am gândit la copilăria noastră, în care deserturile erau o sursă de fericire. Urmând exemplul copiilor, și maturii ar putea fi fericiți, savurând un desert creat cu suflet și pasiune, exclusiv din lapte și fructe naturale.

Pentru a aduce fericirea mai aproape de fiecare, alături de colaboratorii de la Universitatea Tehnică a Moldovei, am reinterpretat tehnologia italiană de fabricare a înghețatei de tip Gelato, utilizând ca bază laptele natural de capră, care conține mai multe grăsimi și alimente nutritive, precum și nu predispune la alergii.

Misiunea

Suntem producători locali de deserturi. Privim cofetăria ca pe o artă, urmăm doar rețete originale italiene și suntem ferm convinși că un Gelato veritabil poate fi reprodus întocmai și în Moldova. Deserturile noastre dau gust, emoții și culoare vieții.

Viziune

Ne dorim să devenim alegerea Nr. 1 în domeniul deserturilor în Moldova. Să fim sursă de plăcere și fericire în rândul clienților noștri. Un Gelato savurat împreună cu cei dragi e un moment de reunire, comunicare și inspirație. Noi împărtășim emoții.

Blogul nostru

Cel mai dulce lucru pentru tine
Meniul
Coșul tău de cumpărături

Cosul de cumparaturi este gol!