Ce se întâmplă dacă ești alergic la lapte?

Brânză de vaci zdrobită, iaurt natural ușor, cafea cu lapte proaspăt, platou de brânză – Recunoaște, salivezi? Bem lapte de la naștere, iar sintagma „bea lapte”; vei fi sănătos, pentru că toată puterea unei vaci este în lapte. probabil că fiecare copil sovietic știe. 

Acum imaginați-vă că există oameni care nu pot să bea și să mănânce produse lactate din cauza intoleranței lor. Și se întâmplă adesea ca diagnosticul să fie pus chiar și la bebeluși. Și așa s-a întâmplat cu Alice, mica eroină a acestei povești.

De la naștere, bebelușul a suferit de erupții cutanate, mâncărime și peeling. Corpul bebelușului era acoperit în proporție de 99% cu erupții cutanate. Mai aproape de 3 ani, a fost posibil să se stabilească cauza – alergie la laptele de vacă. Acest lucru a schimbat radical cultura alimentară a fetei și a părinților ei. „Din cauza alergiilor, fiecare produs trebuie filtrat. Nici nu puteam să cred că, de exemplu, în chipsuri, există lapte de vaca! S-ar părea că cartofii… dar de fapt este piure de cartofi cu lapte”, – spune Elena. 

Alergia la laptele de vacă în medicină se numește „dermatită atopică”. Astăzi, acest diagnostic este pus la aproape fiecare al cincilea copil. Părinții unui copil cu dermatită atopică au o perioadă dificilă, ca să nu mai vorbim prin ce trece copilul însuși. Și nu este nevoie să vorbim deloc despre dulciuri – prăjiturile, produsele de patiserie și mai ales înghețata sunt interzise. Alice a știut întotdeauna că desertul rece în viața ei este tabu, așa că nu putea decât să spere și să aștepte ca odată cu vârsta boala să dispară și să fie posibil să mănânce tot ce este interzis– produse lactate.

Recent, Elena și fiica ei au vizitat Yard Sale, unde am hrănit oaspeții cu înghețată. Aflând că înghețata noastră este făcută din lapte de capră, pe care o fată îl poate bea, Elenei i-au venit lacrimile în ochi. „Alice” a mâncat 5 porții de gelato în acea zi! A mâncat pentru prima dată înghețată și are deja 5 ani. Ce cuvinte pot exista, niște emoții de fericire, & ndash; mărturisește Elena.

Și soarta însăși a decretat că frigiderul nostru cu înghețată este situat vizavi de casa fetei. Lumea micuței Alice a fost acum plină de gustul ei de lapte care nu era familiarizat cu gustul ei de lapte anterior. Și aceasta este cu adevărat fericire: să-ți vezi copilul fericit și sănătos.

Înghețata EVA GELATO este făcută exclusiv din lapte de capră, care este conceput pentru a fi hipoalergenic, adică nu provoacă alergii. Este într-adevăr o soluție pentru copiii și adulții cu dermatită atopică. Suntem mândri de oportunitatea de a îndeplini visele micilor noștri oaspeți și ale părinților lor și suntem întotdeauna bucuroși să vă salvăm de realitățile lumii crude cu înghețata noastră!

Meniul
Coșul tău de cumpărături

Cosul de cumparaturi este gol!